Çelik Ev Fiyatları
Çelik ev fiyatları, proje süresi ve çelik yapıların avantajları hakkında detaylı bilgi almak ister misiniz? Çelik evlerin gördüğü rağbet, fiyatıyla da yakından ilgilidir. Yapıların fiyatları çeşitli etkenlere bağlı olarak değişkenlik gösterebilmektedir.

Çelik ev fiyatları evin iç-dış yapısına, üretim ve montaj maliyetlerine bağlıdır. Özok Steel firması olarak siz müşterilerimize, prefabrik ve çelik yapılarda oldukça uygun fiyat imkanları sunuyoruz.

Çelik Yapı Proje Modelleri
Çelik yapılar, sahip oldukları dayanıklılık ve uzun ömür sayesinde oldukça avantajlı yapılardır. Özok Steel olarak biz, gerek üretim kalitesi gerekse montaj kapasitesi olarak öncü nitelik taşımayı hedefliyoruz. Yapılarda kullanılacak malzemeleri fabrikalarda, en üst teknoloji ve kapasitede üretiyoruz. Lojistik ve montaj alanlarında da doğru hizmeti amaçlıyoruz.

Çelik yapı projeleri, sizin istediğiniz özelliklere uygun olarak oluşturulmaktadır. Projenin yerleştirilmesini istediğiniz bölgenin iklim ve coğrafi özelliklerine uygun olarak çalışmalar yürütülür. Çelik konstrüksiyon sayesinde, pek çok yapı inşa edilebilmektedir. Bu yapılar:
  • Tek Katlı Çelik Villalar
  • İki Katlı Çelik Villalar
  • Ofis Yapıları
  • Eğitim Yapıları
  • Ticari Yapılar
  • Oteller
Firmamız, amacınıza ve arzularınıza uygun çelik yapıları üretmektedir. Çelik konstrüksiyon inşa yapıları ayrıca, çeliğin hafif ve sağlam bir malzeme olması sebebiyle depreme karşı da oldukça büyük bir koruma sağlamaktadır. Evler, teknik prosedürlere uygun olarak alanında uzman kişilerin kontrolü altına üretilmektedir. Ürettiğimiz çelik yapı projelerini, sitemiz üzerinden görüp inceleyebilirsiniz.

Çelik Ev Yapım Aşamaları
Çelik konstrüksiyon yöntemiyle inşa edilen evler, klasik beton inşaatlara göre çok daha kısa sürede tamamlanmaktadır. Yapılış süresi montaj arazisine, üretimde kullanılan malzemeye göre değişebilmekle beraber, 2 ayı geçmemektedir. Yapım süreci kısa olmasına rağmen, izlenmesi gereken bir aşamalar sıralaması bulunmaktadır. Bu aşamalar evin üretiminden teslimatına kadar olan sürecin hatasız ve eksiksiz olarak tamamlanması içindir.

Öncelikle projeyi yürütecek firmayla irtibat kurulur, istekler ve ihtiyaçlara göre bir plan hazırlanır. Daha sonrasında, uzmanlar tarafından projenin çizim aşaması gerçekleştirilir. Çizimi tamamlanan projenin malzemeleri üretilir, proje montaja hazır hale getirilerek montaj sahasına getirilir. Yapının sağlamlığını sağlamak amacıyla çerçeveleme işlemi yapılır. Daha sonrasında birleştirme, kaplama ve yalıtım aşamaları tamamlanır. Son olarak da aksesuarlar ve döşemeler yapılır, ev kullanıma hazır hale getirilip kullanıcıya teslim edilir.
Bu aşamaların, son derece büyük bir titizlikle ve profesyonellikle yürütülmesi şarttır. Çevre dostu, depreme dayanıklı çelik konstrüksiyon proje yapılarının kalitesi; bu aşamaların doğru yapılıp yapılmamasına bağlıdır.

Çelik Ev Fiyatları Nasıldır? Çelik Konstrüksiyon Ev Fiyatları 2020
Çelik konstrüksiyon yapılar, maliyet ve dolayısıyla da fiyat avantajıyla beton inşaatlara göre öne çıkmaktadır. Çelik evler oldukça uygundur, ancak tabi ki fiyatları değişkenlik gösterebilmektedir. Projeyi yürüten firmaya, malzeme kalitesine ve diğer etkenlere bağlı olarak farklı maliyetler karşınıza çıkabilir. Fiyat konusunda firmamız, en kaliteli malzemeleri olabilecek en uygun şekillerde sunmayı amaçlamaktadır.

Çelik konstrüksiyon ev yorum ve görüşleriniz bizim için oldukça önemlidir. Eleştirileri, kendimizi geliştirmede bir basamak olarak görüyoruz. Bu basamaklarda ilerleyerek alanda lider olmayı hedefliyoruz. Çelik evler fiyatları ve modelleri için internet sitemizde gezebilir, bizimle iletişime geçerek bilgi edinebilirsiniz.

Prefabrik Ev Fiyatları
Prefabrik evler de, klasik beton inşa yapılarına göre çelik evlerdekine benzer avantajlara sahiptir. Kurulum, maliyet, dayanıklılık gibi avantajları olması, prefabrik evlere olan talebin artmasında büyük pay sahibidir. Özellikle depreme dayanıklılık özelliği, ülkemiz ve diğer yüksek riskli deprem bölgelerinde yaşayan insanlar tarafından tercih edilmesinde büyük rol oynamaktadır.

Firmamız çelik yapı hizmeti verdiği gibi, prefabrik ev alanında da faaliyetler yürütmektedir. Son derece dayanıklı, özgün tasarımlarda prefabrik veya çelik yapılara sahip olabilirsiniz. Prefabrik ev modelleri ve içi hakkında fikir edinmek için sitemizde göz gezdirebilirsiniz.

Prefabrik evlerin fiyatları; kişinin ihtiyaçlarına, saha özelliklerine ve bazı çeşitli etkenlere bağlı olarak değişebilmektedir. Ancak yine de çelik yapılardaki gibi, beton inşa projelerine nazaran çok düşük bütçelerle prefabrik ev sahibi olunabilir. Fiyat konusunda sizlere oldukça büyük kolaylıklar sağlıyoruz. Prefabrik ev fiyatları ve diğer merak ettikleriniz için Özok Steel ile iletişime geçebilirsiniz.
Müşteri Temsilcisi Whatsapp İletişim Hattı
Müşteri Temsilcisi Merhaba! Ozoksteel ailesine hoş geldiniz! Herhangi bir sorunuz veya ihtiyacınız olduğunda bize WhatsaApp üzerinden mesaj atabilirsiniz.