Hafif Çelik Ev Teknik Özellikleri
Homojen,izotropik,dayanıklı ve insan insiyatifi en az olan yapım sistemleridir. Hatasız ve hasarsız üretime olanak verir. Yılın 365 günü, her hava koşulunda,sürdürülebilir bir inşaat yöntemine olanak tanır, fabrikada roll form makineleri ile kuru imalat sağlar. Sistemin ana parçası çelik galvanizli olması nedeniyle korozyona karşı ömür boyu koruma sağlar. Tasarımda geniş malzeme seçim olanaı, esneklik ve estetik imkan sunar. İç mekanda kullanıcalara beton arme binalara nazaran kolonsuz ve kirişsiz net mekan kullanım imkanı sunar.

Aynı zamanda geleneksel sistemlere göre duvar kalınlıkları belli standartlarda olduğu için dış cephe kaplamasında tassarruf, iç mekanda da %7-10 oranında alan kazanımı sağlama gibi özellikleri vardır. Diğer yapım sistemlerine göre daha hafiftir. Bu da yüksek deprem performansına sahip olması avantajı getirir.

Hızlı ve kolay montaj ile yapım süresini kısaltır. Böylece sahada meydana gelecek sorunları en aza indirerek giderilmesine olanak verir. Az işçi ve kısa sürede iş bitimi avantajı sağlar Geçici prefabrik değil, uzun ömürlü,konfor standardı yüksek kalıcı yapılardır.

Yapı tamamlandığında elde edilen iç ve dış görünümün geleneksel beton arme yapıdan hiç bir farkı yoktur. Sistem deneyimli mühendis ve mimarlar kontrolünde hayata geçirilirken fabrika ve sahada eğitimli işçiler tarafından imalatlar gerçekleştirilir.

Tasarım ve üretimde ulusal ve uluslar arası tüm şartnamelere uygundur. Çelik yapı sisteminde elektirik ve mekanik tesisat tasarım esnasında düşünülür.Isı yalıtımı her bölgeniniklim koşullarına göre tasarlanır ve uygun malzeme seç,imleriyle uygulanır. Bu sayede, ısı yalıtım performansı da yüksektir. Yapıyı oluşturan bina elemanları, gerekli ses yalıtımını da sağlar
Müşteri Temsilcisi Whatsapp İletişim Hattı
Müşteri Temsilcisi Merhaba! Ozoksteel ailesine hoş geldiniz! Herhangi bir sorunuz veya ihtiyacınız olduğunda bize WhatsaApp üzerinden mesaj atabilirsiniz.